• (0885) 440-703 | (0889) 518-073
  • sales@imoti2000.com
Кликнете за да позволите мащабиране
Въвежда карти logo
Филтри

Loading

Най-добрата реклама на имоти започва от тук.

Имоти 2000 използва революционно нов и модерен подход при рекламирането на имоти в България.

Използвайки мощта на търсенето на базирани върху карта имоти ние предлагаме на собствениците на имоти, агенти и строители достъпна и ефективна реклама с цел да помогнем за бързо намиране на купувачи и наематели!

Имоти 2000  ви дава повече контрол върху начина по който продавате или отдавате имоти и ви спестява огромна сума по време на този процес.

 

mappromo[1]

  

  • youtubepin Submit a property

 

Вашата обява тук, там и навсякъде. 

Агресивна реклама 24/7 в Интернет, радио и печатните медии.

Нашата печелеща награда маркираща система работи 24 часа , 7 дена в седмицата да осигури максимална експозиция на вашите имоти. Вие печелите от сътрудничеството си с маркетинг компания за имоти , която в основата си има 20 годишен експертен опит в бизнеса с недвижими имоти и интернет маркетинга.

Изстрелване до небесата на вашият бизнес е гарантирано.

Имоти 2000 е най-модерният портал за имоти в България.

Със нашите уникални характеристики при търсене и възможността да свързваме купувачите на имоти директно със собствениците, не е учудващо защо imoti2000.com придобива популярност като номер едно иновативен портал за имоти в България .

rocketretro[1]

timer[1]

Да публикувате вашият имот отнема само няколко минути

Ние проектирахме всеки един аспект на imoti2000.com за да може вашият имот да изглежда великолепно.

Да публикувате вашият имот не може да бъде по-лесно, просто се регистрирате , избирате си план и започвате да добавяте детайли към вашите обяви. Бързо е, лесно е и да ги оживите за света е на няколко клика разстояние.

Адаптивен! Гледаем от всеки на всяко устройство. 

От компютри до мобилни телефони и таблети ние покриваме всички.

Смарт телефоните и таблетите сега генерират 20% от трафика в интернет. Imoti2000 фреймуорка беше разработен като се има в предвид това, като и двете , мобилната и таблет версиите гарантират великолепно представяне и максимална експозиция на вашите имоти.

tabletimoti2000


 

no-commision[1]

Не плащате комисионна.

Всички запитвания отиват директно във вашата пощенска кутия и ние не ви таксуваме с никакви комисионни.

Най-хубавото нещо относно продаването или отдаването на имоти на imoti2000.com, е че ние не ви таксуваме никакви комисионни, което означава че вие запазвате цялата сума която сте получили като комисионна. Със средна цена която надвишава   €40,000, ние говорим за хиляди евро!

Print Friendly, PDF & Email